Mistletoe (liisaberntsen)

Mistletoe

  • Skrevet 13.okt.2011 klokken 13:47 i kjendiser
  • Av Lisa Berntsen

Justin Bieber is gay? Hes dating Selena Gomez
Justin Bieber cant sing? Justin Timberlake & Usher fought over him.
Justin Bieber is unsuccessful? He has his own movie and over 40 million fans.
Justin Bieber is selfish? He gave 1million to Japan.

Stop being jealous & learn to appreciate that some people are alot more talented than you, he followed his dream. How would you like it if you got hated on for no reason?


Gud som jeg digger denne gutten, jeg vet det er mange der ute som hater han osv. Lurer på hva det er de hater ved han, det er jo ingenting som går ann å hate ved han. Han er langt ifra homofil, og stemmen hans - ouch, jeg liker! Han kommer ut med en ny sang julesang som heter Mistletoe, går rykter om at den slippes ut 1.november. Og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg, den fenger! 

Jeg kan ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk i førsten, men etter hvert så har jeg bare falt for han mer og mer. En fantastisk gutt som man ikke kan gå lei. Ja, det er nok mange som er lei han.. Men alle har hver sin mening om alle og alt, så jeg blir ikke sur om det er noen som kommer med at de hater han elns. Men jeg er en ekte Belieber ♥ Follow your dreams and don't let anyone stop you. Never say never.Her er den nye sangen «Mistletoe». Den er live, men liker!

Hva er din mening om Justin Bieber?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jente på 15 år som blogger om alt som faller meg inn. Kan hende det er noen som gjesteblogger også, men det merker dere. Sponsing eller spørsmål sendes til: liisaberntsenblogg.hotmail.com! Skal prøve å være flink til å sjekke hver dag. Legg meg gjerne til som venn!
Legg meg til som venn
Kategorier

Blogg / brystkreft / design / hair / hverdag / inspo / kjendiser / konkurranser / mote / outfit / photo / videoblogg / vurdering /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 /

Favoritter

L0ve / Sophie Elise / Navn på linken / Navn på linken / Navn på linken / Navn på linken /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits