legg meg til som venn på den andre bloggen og du får en ny leser

 • Skrevet 08.feb.2012 klokken 20:56 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

jeg blogger ikke lenger på denne. men jeg vil gjerne ha flere blogger å lese, så om du vil ha en leser til, så legg meg til på http://lisaberntsens.blogg.no !! 

http://lisaberntsens.blogg.no

http://lisaberntsens.blogg.no

http://lisaberntsens.blogg.no

http://lisaberntsens.blogg.no

http://lisaberntsens.blogg.no

VIKTIG!!!!!!!!

 • Skrevet 13.okt.2011 klokken 23:31 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Jeg har bestemt meg for å lage en ny blogg. Fordi jeg er ikke fornøyd med denne i det hele tatt, så derfor så kan du legge meg til som venn på den andre som er http://lber.blogg.no !!! 
http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

 

Gjesteinnlegg av ingmaa.blogg.no

 • Skrevet 12.okt.2011 klokken 19:37 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Hallo :) Nå er det Maria som gjesteblogger :D

Ikke det at jeg veit hva jeg skal blogge om , men men :)

Vil hvertfall si at jeg synes Lisa har en utrolig fin blogg :D 
Utøya

 • Skrevet 10.okt.2011 klokken 12:50 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Dette er helt forferdigelig at noen kan gjøre. Å lage film om det som har skjedd på Utøya er respektløs for de som har vært i denne hendelsen. Personlig syntes jeg at denne filmen skal droppes for godt, men hvis noen absolutt lage den, la den være langt inn i fremtiden.

Hva syntes du om dette? 

å miste noen man er glad i

 • Skrevet 09.okt.2011 klokken 16:25 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Det som skjedde utpå Utøya er fortsatt uvirkelig, det har ikke gått opp for meg enda at det faktisk har skjedd. Ei venninne av meg, som jeg gikk i samme klasse med på barneskolen mistet sin søster på Utøya. Hun var med kjæresten sin dit, han overlevde - men ikke hun. Foreldrene sto og ventet på at hun skulle komme til der de ble kjørt etter at de hadde kommet bort i fra Utøya. Men hun kom aldri dit. Da skjønte de egentlig at hun var nok drept, men de holdt fortsatt håpet oppe! Jeg har jo hatt litt med de å gjøre, så for meg - så var det helt uvirkelig at det hadde skjedd med den herlige jenta! Hun var kjempe snill, og grei! Kjempe jente. Jeg tenker så utrolig mye på alle de ungdommene som ble borte. Og familien , venner og bekjente av de! Uvirkelig..

Kjente du noen som ble borte?

Vil du ha flere lesere? Flere kommentarer? Eller kanskje tjene penger på bloggen din? Jeg kan hjelpe deg!

 • Skrevet 06.okt.2011 klokken 19:28 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Trykk på bilde og register deg! Enkelt og sikkert!

Max Factor - bli en heldig vinner av 4 produkter!

 • Skrevet 03.okt.2011 klokken 21:57 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Max Factor har en kampanje nå hvor 200 aktive bloggere får produkter til 500 kr hver! For å være med så kan du klikke her. Alt du må gjøre er å skrive et innlegg om det og fylle ut addresse, navn, blogg osv - men alt dette står forklart på siden! Du er da med i trekningen av 4 produkter av Max Factor, som kommer i posten! 

 

Denne aktiviteten hvor 200 bloggere får Max Factor produkter til kr 500,- er en av flere aktiviteter på justpinkitup.blogg.no - der kan du blant annet sikre deg og dine venner en drømmekveld med Jan-Thomas og X-teamet, hjemme i din egen stue! Klikk på bildet nedenfor for mer info!

Klikk her for mer info!

Pictures

 • Skrevet 03.okt.2011 klokken 20:20 i Blogg
 • Av Lisa BerntsenSom jeg har sagt før jeg er veldig glad i høsten, det er så mange fine farger. Og nå som jeg har fått speilrefleks så kommer det til å bli noen høst bilder utover! 

Nå skal jeg fortsette å rette håret så blir det til å se på big brother etter det, og pakke sekken til i mårra. Eller vent, det er jo ingenting jeg skal ha med i morgen på skolen utenom ost! Vi skal bare se på film og chille i mårra. Gleder meg villt! 

Hva syntes du om bildene? // Hva skal du i mårra?

ta vare på meg selv - kveld

 • Skrevet 02.okt.2011 klokken 20:27 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Nå kjører jeg på med en "ta vare på meg selv" kveld. Det begynner å bli en stund siden sist jeg gjorde det, og etter det så blir det nok å ringe Tore. Siden han er så forever alone. Det er jo jeg også fortiden,så ja. 

 

Musikk tips? beste får en vurdering

 • Skrevet 02.okt.2011 klokken 13:56 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Nå er jeg ganske desperat etter ny musikk, hører det gamle om og om igjen. Så nå spør jeg dere der ute om dere vet om no musikk tips, som dere liker? Jeg skal høre igjennom alle sangene som kommer inn, og den personen som anbefalte den sangen som jeg likte best, får en vurdering!Vil du anbefale no musikk til meg?

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Oktober 2011 » September 2011

Jente på 15 år som blogger om alt som faller meg inn. Kan hende det er noen som gjesteblogger også, men det merker dere. Sponsing eller spørsmål sendes til: liisaberntsenblogg.hotmail.com! Skal prøve å være flink til å sjekke hver dag. Legg meg gjerne til som venn!
Legg meg til som vennKategorier

Blogg / brystkreft / design / hair / hverdag / innkjøp / inspo / kjendiser / konkurranser / mote / outfit / photo / videoblogg / vurdering /

Arkiv

Februar 2012 / Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 /

Favoritter

Erica mk / Sophie Elise / Navn på linken / Navn på linken /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits