SKRILLEX KONSERT

 • Skrevet 12.okt.2011 klokken 23:44 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

22.november så stikker jeg på Skrillex konsert i Oslo spektrum. Jeg er så utrolig glad for at mamma sa ja til det, er i lykkerus nå! Nå får jeg endelig hørt han live. Er så utrolig ladd! 

Denne jenta er glad! 

Skal du på skrillex konserten?

turer

 • Skrevet 11.okt.2011 klokken 16:56 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå turer det ned snart ned til sentrum for å møte folk, jeg har vært hjemme i to dager nå og jeg kjenner at det er nok. Jeg må bare ut en tur, så da fikk jeg med meg noen ned til sentrum. Koseligt! Og jeg lagde meg muffins i går, de smakte utrolig godt! Tror jeg skal bli kokk! He he.Hva skal du i dag? // Hva gjorde du i går?

åndenes makt

 • Skrevet 09.okt.2011 klokken 21:36 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå har jeg fått tatt meg en varm dusj og fått igjen varmen, og sitter klar for å se på åndenes makt. Sitter å ser på det nå, he he. Vi har vært ute i skogen i dag, og grillte pølser. Ganske koselig! Men nå skal jeg kose meg med åndenes makt, eller kose meg og kose meg. Ganske ekkelt noen ganger!Hva har du gjort i dag? // Ser du på åndenes makt?

Koser meg på årnes

 • Skrevet 08.okt.2011 klokken 10:52 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå driver jeg og fikser meg. Jeg regner med at det blir bare mobil blogg i dag, for sitter ikke så mye på pcen når jeg er hos hun. Jeg er litt usikker på hva som skjer i dag, mulig det blir bare å kose seg hjemme hos Marion. I går så spiste vi is, med non stop , peanutter og sjokolade saus over! Var utrolig godt!!:-)

Hva skal du i dag? // hva gjorde du i går kveld?

Eidsvoll neste

 • Skrevet 07.okt.2011 klokken 19:55 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå sitter jeg på toget og chiller. Jeg er på vei til Årnes hvor jeg skal til Marion. Det er kjempe lenge siden jeg har sett hun,så det blir koselig. Jeg skal være der til søndag, så det blir nok noen bilder fra helgen på søndag. Gleder meg! Nå stoppet vi akkurat på tangen. Fint å vite? he he, nei. Uansett, jeg har ikke fått tid til å blogge i dag, måtte fikse meg og pakke! Men blir bedre blogging,altså! Det tok 30 min å legge til et bilde, så nå sier jeg over og ut til dette dårlige nettet! Er snart framme på eidsvoll også! 

Hva har du gjort i dag?

eggedosis

 • Skrevet 07.okt.2011 klokken 15:19 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå har jeg kommet meg hjem og jeg startet ferien med å feire! Altså at jeg har fått ferie, jeg feiret med eggedosis. Jeg lagde en video men følte meg så utrolig dum på den, så den ga jeg opp. Usikker på hvor mye jeg kommer til å spise av dette, blir så utrolig fort kvalm av det. 
Liker du eggedosis? // Fikk du ferie nå?

kåseri, hjelp!

 • Skrevet 07.okt.2011 klokken 10:40 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå sitter jeg i norsk timen og driver med kåseri. Jeg har null peiling på hva jeg skal skrive om. Noen som har forslag til hva jeg skal skrive om? Tar imot all tips! Vi skal skrive kåsert til selvbiografien som vi skal ha ferdig til i mars en gang. Det er utrolig kjedelig, og når jeg ikke har peiling på hva jeg skal skrive om så blir det utrolig vanskelig! Men jeg kommer nok på noe. Og toppen av det hele, det skal være på nynorsk. Huff, hater nynorsk! Men nå ringer det om noen strakser, så blogges når jeg kommer hjem!:- ) 


Flink eller hva? He he. Nei, jeg er usikker på om jeg skal bruke dette.

Har du skrevet et kåseri før? // Vet du om noe jeg kan skrive?

bestevennen min

 • Skrevet 05.okt.2011 klokken 22:12 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå har jeg fått dusjet og tatt ansiktsmaske og spist litt. Jeg føler meg som ny nå, det er en stund siden jeg tok ansiktsmaske så jeg føler at jeg ble ren i ansiktet nå. 

I morgen så skal jeg på skolen,trene og møte bestevennen min Sindre! Jeg gleder meg, har ikke sett han siden hamar mart'n så det blir koos. Jeg vet ikke helt om jeg skal ta med kamera eller ikke, jeg får tenke litt på det. Men gleder meg til å se han igjen i morgen! Han skal dra til polen på fredag, jeg missunder han så sykt! Håper han koser deg, hihi.


Hva har du gjort i dag? // Hva skal du i morgen?

Hard gamer

 • Skrevet 05.okt.2011 klokken 16:56 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå sitter jeg å gamer gta san andreas! Det er utrolig lenge siden jeg har spilt det, siden jeg var så flink til å rote på bort spillet, men nå har jeg endelig funnet det igjen! Så nå blir det gaming, ah love♥♥Har du spilt gta før? // Hva gjør du atm?

Matvrak

 • Skrevet 05.okt.2011 klokken 15:13 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Heihei♥

Nå skal jeg bare finne meg litt mat, slappe av, spille tetris. Seinere så skal jeg ned til sentrum med Kine & Kristine, vedder på at det blir herlig med de to snuppene! Men siden det kjører en pedo rundt i sentrum for å lokke til seg ung jenter, så skal jeg ikke bli så utrolig lenge i kveld. Politi kjører rundt i sentrum nå fortiden for å finne han mannen, ganske ekkelt å tenke på. Det var ei som holdt på å bli voldtatt, men som kom seg unna! Det skjedde på sist fredag, om jeg ikke husker feil!


Hva skal du i dag? 

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Jente på 15 år som blogger om alt som faller meg inn. Kan hende det er noen som gjesteblogger også, men det merker dere. Sponsing eller spørsmål sendes til: liisaberntsenblogg.hotmail.com! Skal prøve å være flink til å sjekke hver dag. Legg meg gjerne til som venn!
Legg meg til som vennKategorier

Blogg / brystkreft / design / hair / hverdag / inspo / kjendiser / konkurranser / mote / outfit / photo / videoblogg / vurdering /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 /

Favoritter

Erica mk / Sophie Elise / Navn på linken / Navn på linken /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits