StressStress

 • Skrevet 30.sep.2011 klokken 17:07 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og nå er det bare å dusje og føne håret - og deretter stikke til byen, hvor jeg skal se på Espen spille fotballkamp, med Madeleine. Jeg har utrolig dårlig tid, jeg skal rekke kvart over seks bussen. Håper jeg klarer å rekke den! Men blogger mer når jeg kommer hjem, usikker på om jeg skal ta med kamera, heheh. Tar det nok med!

Og har enda igjen en uke med skole før det blir høstferie, håper jeg overlever.. Neida, jeg er så utrolig skole lei men jeg skal prøve mitt beste. Den skolen jeg skulle ha gått på(om jeg ikke hadde flytta) har fått høstferie, skulle ønske jeg gikk der nå. he he.Svett og deilig, he he. Nå stikker jeg i dusjen!

 

Hva skal du i kveld? // Har du fått høstferie enda?

Legg meg til som venn, og du får deg en ny leser!

 • Skrevet 29.sep.2011 klokken 21:46 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Vil du ha deg en ny leser? legg meg til som venn!

Nellylove

 • Skrevet 29.sep.2011 klokken 19:04 i mote
 • Av Lisa Berntsen


Hva skal jeg si? Jeg elsker alt ifra nelly! Ihvertfall omtrent alt, hadde jeg hatt penger nok så hadde jeg kjøpt alt! No kidding,heheh. Men jeg kan jo alltids drømme om å få alt. 

 

Noe du likte? // Liker du klær fra nelly?

Kl0msaa

 • Skrevet 29.sep.2011 klokken 17:39 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra en helt grei trening. Jeg har vært utrolig slapp i dag ,så skal prøve å legge meg litt tidligere i dag. Nå skal jeg bare spise så blir det å sjekke om jeg har lekser til i mårra, jeg har fått 2 anmerkninger allerede (!!) noe jeg ikke skal ha i det hele tatt,egentlig. Så nå skal det ikke bli noen fler. Har også vært et utrolig fint vær i dag, er det enda! Og ikke minst varmt, deilig deilig!
Klarte også å tryne midt på skoleplassen i dag, he he. Skulle sparke en fotball, som da kom under beinet og jeg gikk på kne. Har vondt i kneet og fikk et lite sår på hånda. FML! neia. HeHe.

 

Hva har du gjort i dag? // Har du noen anmerkninger enda?

outfit 28.9.2011

 • Skrevet 28.sep.2011 klokken 15:22 i outfit
 • Av Lisa Berntsen

Enkel outfit i dag, og jeg har null ide for hvor jeg skal ta outfit bilder. Men skal se om jeg finnet et sted, i dag ble det i stua. He he. 

Jeg skulle egentlig fikse meg en ny blogg i går, men når jeg hadde fått lagd meg så hadde jeg allerede klart å glemme passord og e-post. Så det blir ikke ny blogg. Senere i kveld så blir det løten med folk, i guess. Senere i dag så tror jeg jeg starter igjen en spørsmåls runde, hvor jeg tar med de andre spørsmålene. Jeg lagde en video til den, men den har blitt borte på pcn, så måtte uansett ha lagd en ny video. Men mer om det seinere.

Hva skal du i dag? // Hva syntes du?

heiheihallo

 • Skrevet 25.sep.2011 klokken 23:40 i hair
 • Av Lisa Berntsen

I dag har jeg ikke gjort så mye, bare vært på Løten med folk. Koselig! Tok ikke bilder, var ikke i tankene mine engang. Så unnskyld for det. Men nå skal jeg bare gjøre ferdig gym-leksene så skal jeg legge meg. Fant nettopp ut at jeg hadde engelsk lekser til i mårra også, de tar  jeg i mårra på skolen. Natta!

Hva har du gjort i dag?

Tap og vinn - med samme sinn

 • Skrevet 24.sep.2011 klokken 18:45 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

I kveld går kvelden ut på å bare slappe av, vurderer nesten å ta en "ta vare på meg selv " kveld. Men vi får se. Jeg er utrolig sliten etter kampen i dag, vi tapte. Spilte mot Veldre, vi vant mot de sist gang. Men nå som nesten alle på laget sliter med dårlig kondis så gikk det ikke dit vi ville det skulle gå. Men - tap og vinn med samme sinn! Nå driver mamma og lager nachospanne, jeg må si jeg gleder meg! Det er så nam, he he.

Hva har du gjort i dag? 

Fjortisperioden

 • Skrevet 22.sep.2011 klokken 17:52 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Vi skal nok alle skal igjennom. Noen har vært igjennom den, og er utrolig flau over den. Og noen har så vidt kommet inn i den. Det er også noen som ikke har kommet i den i det hele tatt, og som burde være glad for det. Jeg har kommet over min, den begynte vel når jeg var 12-13 åra,og varte vel til slutten av 14 åra. Jeg er ferdig med den tiden nå, men folk kaller meg fjortis noen ganger nå også. Men de får se hva de vil, jeg merker selv at jeg er over den nå. Og jeg kommer nok aldri å komme tilbake til den. Det var den tiden man også skreiv " puz, pewz, azz" osvosv. 

Det var noen av de bildene jeg tok som 12-13 åring. Kan trygt si at jeg ikke savner det. Nå har jeg fått en annen stil, personlighet og hele pakka. Jeg hadde forresten en blogg i 2009 som dere kan jo alltids sjekke. Jeg har ikke sletta den,fordi jeg husker ikke passordet. Trykk HER for å se!

Hvordan var din fjortis periode? (om du har hatt den)

I'm back, eheheh

 • Skrevet 20.sep.2011 klokken 16:25 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Jeg har ikke orket å blogge pga noe har skjedd. Men det beygnner å bli bedre nå. Så nå skal det nok bli mer blogging, jeg har sagt det hver gang jeg har hatt en liten pause. Men det har vært litt rot i det siste, men nå mener jeg det. Endelig. Jeg ser fram til å blogge fast igjen! Så får jeg håpe på at jeg har noen lesere igjen. 

Jeg var jo på hamar martn i helga, og jeg kan ikke si noe annet enn at det var herlig! Det var litt drama mellom en venn av meg og dama hans, men de fiksa det. Utenom det så kan jeg si at det har vært den beste helga på lenge! Jeg hadde ikke med meg kamera, men tok noen bilder. Av folk, smart av meg. Må spørre de først. Men om det er greit for de, så legger jeg de ut. 


Senere i dag så kommer det et innlegg om noe de fleste har vært, he he. Eller kommer til å komme over.

 

Hva har du gjort i det siste? // Kan du gjette hva innlegget handler om?

Hamar Mart'n

 • Skrevet 17.sep.2011 klokken 12:57 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Grunnen til at jeg ikke fikk blogga i går er fordi jeg var på Hamar mart'n. Det var kjempe koselig, jeg hadde det ihvertfall gøy. Men ble kvalm utover kvelden, he he. Tar det ikke her. Men jeg skal dit i dag også, med Magnus og sikkert noen fler. Jeg får se. Skal prøve å ta litt bilder i dag, gjorde det i går, så de får dere i kveld. Tar med iphonen fordi jeg ikke orker å bære på speilrefleksen.Så nå ble det webcam bilde, hehe.

 

Hva skal du i dag? 

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Jente på 15 år som blogger om alt som faller meg inn. Kan hende det er noen som gjesteblogger også, men det merker dere. Sponsing eller spørsmål sendes til: liisaberntsenblogg.hotmail.com! Skal prøve å være flink til å sjekke hver dag. Legg meg gjerne til som venn!
Legg meg til som vennKategorier

Blogg / design / hair / hverdag / inspo / konkurranser / mote / outfit / photo / videoblogg / vurdering /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 /

Favoritter

Erica mk / Sophie Elise / Navn på linken / Navn på linken /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits