VIKTIG!!!!!!!!

 • Skrevet 13.okt.2011 klokken 23:31 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Jeg har bestemt meg for å lage en ny blogg. Fordi jeg er ikke fornøyd med denne i det hele tatt, så derfor så kan du legge meg til som venn på den andre som er http://lber.blogg.no !!! 
http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

http://lber.blogg.no/

 

Innkjøp 13/10/2011

 • Skrevet 13.okt.2011 klokken 21:37 i innkjøp
 • Av Lisa Berntsen

Nå er det ikke så utrolig lenge siden jeg kom hjem fra maxi med mamma, jeg fikk jo sefølgelig noe. Grunn til at jeg er med. He he.


en blomster butikk.

Rema 1000

H&M
H&M

Gina Tricot
29 kr per bokstav!

Hva syntes du?

Hvilken likte du?

 • Skrevet 13.okt.2011 klokken 15:07 i mote
 • Av Lisa Berntsen

Noen av de du likte?

Mistletoe

 • Skrevet 13.okt.2011 klokken 13:47 i kjendiser
 • Av Lisa Berntsen

Justin Bieber is gay? Hes dating Selena Gomez
Justin Bieber cant sing? Justin Timberlake & Usher fought over him.
Justin Bieber is unsuccessful? He has his own movie and over 40 million fans.
Justin Bieber is selfish? He gave 1million to Japan.

Stop being jealous & learn to appreciate that some people are alot more talented than you, he followed his dream. How would you like it if you got hated on for no reason?


Gud som jeg digger denne gutten, jeg vet det er mange der ute som hater han osv. Lurer på hva det er de hater ved han, det er jo ingenting som går ann å hate ved han. Han er langt ifra homofil, og stemmen hans - ouch, jeg liker! Han kommer ut med en ny sang julesang som heter Mistletoe, går rykter om at den slippes ut 1.november. Og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg, den fenger! 

Jeg kan ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk i førsten, men etter hvert så har jeg bare falt for han mer og mer. En fantastisk gutt som man ikke kan gå lei. Ja, det er nok mange som er lei han.. Men alle har hver sin mening om alle og alt, så jeg blir ikke sur om det er noen som kommer med at de hater han elns. Men jeg er en ekte Belieber ♥ Follow your dreams and don't let anyone stop you. Never say never.Her er den nye sangen «Mistletoe». Den er live, men liker!

Hva er din mening om Justin Bieber?

SKRILLEX KONSERT

 • Skrevet 12.okt.2011 klokken 23:44 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

22.november så stikker jeg på Skrillex konsert i Oslo spektrum. Jeg er så utrolig glad for at mamma sa ja til det, er i lykkerus nå! Nå får jeg endelig hørt han live. Er så utrolig ladd! 

Denne jenta er glad! 

Skal du på skrillex konserten?

Gjesteinnlegg av ingmaa.blogg.no

 • Skrevet 12.okt.2011 klokken 19:37 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Hallo :) Nå er det Maria som gjesteblogger :D

Ikke det at jeg veit hva jeg skal blogge om , men men :)

Vil hvertfall si at jeg synes Lisa har en utrolig fin blogg :D 
turer

 • Skrevet 11.okt.2011 klokken 16:56 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå turer det ned snart ned til sentrum for å møte folk, jeg har vært hjemme i to dager nå og jeg kjenner at det er nok. Jeg må bare ut en tur, så da fikk jeg med meg noen ned til sentrum. Koseligt! Og jeg lagde meg muffins i går, de smakte utrolig godt! Tror jeg skal bli kokk! He he.Hva skal du i dag? // Hva gjorde du i går?

Utøya

 • Skrevet 10.okt.2011 klokken 12:50 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Dette er helt forferdigelig at noen kan gjøre. Å lage film om det som har skjedd på Utøya er respektløs for de som har vært i denne hendelsen. Personlig syntes jeg at denne filmen skal droppes for godt, men hvis noen absolutt lage den, la den være langt inn i fremtiden.

Hva syntes du om dette? 

åndenes makt

 • Skrevet 09.okt.2011 klokken 21:36 i hverdag
 • Av Lisa Berntsen

Nå har jeg fått tatt meg en varm dusj og fått igjen varmen, og sitter klar for å se på åndenes makt. Sitter å ser på det nå, he he. Vi har vært ute i skogen i dag, og grillte pølser. Ganske koselig! Men nå skal jeg kose meg med åndenes makt, eller kose meg og kose meg. Ganske ekkelt noen ganger!Hva har du gjort i dag? // Ser du på åndenes makt?

å miste noen man er glad i

 • Skrevet 09.okt.2011 klokken 16:25 i Blogg
 • Av Lisa Berntsen

Det som skjedde utpå Utøya er fortsatt uvirkelig, det har ikke gått opp for meg enda at det faktisk har skjedd. Ei venninne av meg, som jeg gikk i samme klasse med på barneskolen mistet sin søster på Utøya. Hun var med kjæresten sin dit, han overlevde - men ikke hun. Foreldrene sto og ventet på at hun skulle komme til der de ble kjørt etter at de hadde kommet bort i fra Utøya. Men hun kom aldri dit. Da skjønte de egentlig at hun var nok drept, men de holdt fortsatt håpet oppe! Jeg har jo hatt litt med de å gjøre, så for meg - så var det helt uvirkelig at det hadde skjedd med den herlige jenta! Hun var kjempe snill, og grei! Kjempe jente. Jeg tenker så utrolig mye på alle de ungdommene som ble borte. Og familien , venner og bekjente av de! Uvirkelig..

Kjente du noen som ble borte?

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Jente på 15 år som blogger om alt som faller meg inn. Kan hende det er noen som gjesteblogger også, men det merker dere. Sponsing eller spørsmål sendes til: liisaberntsenblogg.hotmail.com! Skal prøve å være flink til å sjekke hver dag. Legg meg gjerne til som venn!
Legg meg til som vennKategorier

Blogg / brystkreft / design / hair / hverdag / innkjøp / inspo / kjendiser / konkurranser / mote / outfit / photo / videoblogg / vurdering /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 /

Favoritter

Erica mk / Sophie Elise / Navn på linken / Navn på linken /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits