outfit 6/10-2011

 • Skrevet 06.okt.2011 klokken 19:20 i outfit
 • Av Lisa Berntsen

I dag så har jeg bare vært på skolen og på trening. En kjedelig dag, eller ikke så utrolig kjedelig men helt grei. Det ble ikke til at jeg fikk møte Sindre i dag, han måtte pakke til polen i morgen! Missunder han så sinnsykt, hadde klassen min bidratt litt mer til å tjene penger så kanskje vi hadde hatt en mulighet også!  Men neida. Tur blir det nok, men ikke polen. Men uansett, jeg kommer til å savne den gutten helt sinnsykt, håper jeg overlever. He he. Overlever, det gjør jeg nok! Skal heller være med han på lørdag igjen!

Og i morgen så har vi høstferie, jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til det! Jeg har hatt ferie modus i en uke nå, så jeg gleder meg virkelig. Usikker på hva jeg skal finne på i høstferien, men tror det blir en by tur med noen gutter(og sikkert jenter), sentrum osvosvov. Gleder meg! Jeg har nesten ikke på meg no sminke, så derfor så valgte jeg ikke å vise øyene mine, he he. Enkel outfit! 

Hva syntes du? // Hva har du gjort i dag?

outfit 28.9.2011

 • Skrevet 28.sep.2011 klokken 15:22 i outfit
 • Av Lisa Berntsen

Enkel outfit i dag, og jeg har null ide for hvor jeg skal ta outfit bilder. Men skal se om jeg finnet et sted, i dag ble det i stua. He he. 

Jeg skulle egentlig fikse meg en ny blogg i går, men når jeg hadde fått lagd meg så hadde jeg allerede klart å glemme passord og e-post. Så det blir ikke ny blogg. Senere i kveld så blir det løten med folk, i guess. Senere i dag så tror jeg jeg starter igjen en spørsmåls runde, hvor jeg tar med de andre spørsmålene. Jeg lagde en video til den, men den har blitt borte på pcn, så måtte uansett ha lagd en ny video. Men mer om det seinere.

Hva skal du i dag? // Hva syntes du?

Outfit 15,9.2011

 • Skrevet 15.sep.2011 klokken 17:49 i outfit
 • Av Lisa Berntsen
Hettegenser // Bikbok  -  Topp // Bikbok  -  Tights // Gina tricot

Hva syntes du?

Outfit 13.09.2011

 • Skrevet 13.sep.2011 klokken 20:37 i outfit
 • Av Lisa BerntsenGenser // Danskebåten   Bukse // Only   Topp // Husker ikke.

I dag så har jeg jo vært hjemme så det har bare vært slæskeklær i dag, men nå skal jeg ringe Tore. Blogges kanskje seinere, videobloggen kommer på torsdag eller fredag!

 

Hva syntes du? // Hva har du gjort i dag?

Outfit 8.09.2011

 • Skrevet 08.sep.2011 klokken 07:28 i outfit
 • Av Lisa BerntsenJakke // Only  -  Bukse - Only  -  Genser // Bikbok  -  Hals // Only  - Ring(som ikke syntes) // Husker ikke.

Tok en halvveis sminke fri dag, skal ingenting spesielt. Bare trening etter skolen. Men nå må jeg løpe til bussen, og håpe på at jeg rekker den! 

 

Hva syntes du?

outfit 22.08.2011

 • Skrevet 22.aug.2011 klokken 15:19 i outfit
 • Av Lisa Berntsen

Det gikk helt greit på skolen i dag. Dagen startet med at alle møtte utenfor skoleplassen, og så snakka rektor litt, og så hadde vi ett minutt's stillhet for det som skjedde på utøya. Og etter det så gikk vi til hver våres klasse. Vi har fått en 2 nye i klassen, en gutt og ei jente. Husker bare at jenta heter Eirin, tror jeg. He he. Men de virka da koselige. De to siste timene så hadde vi gym, hau. Bare dreiv å lekte oss med en kort stokk, morsomt. 

Enkel outfit i dag, men det ble så varmt så jeg måtte ta på meg en shorts. Men nå skal jeg blande babygrøt, nam nam! 

 

Hvordan var din dag? //  Liker du babygrøt?

outfit

 • Skrevet 18.jul.2011 klokken 18:59 i outfit
 • Av Lisa BerntsenHelt enkel og grei outfit. Orker ikke å fikse meg så veldig når jeg bare skal være hjemme og slappe av, og sånt. Vurderer og ta en "ta vare på meg selv" kveld igjen. Det er så avslappende! Hihi. Men fortsett og spør om spørsmål, svarer på video om det er over 15 som kommer med spørsmål;-)

 

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Jente på 15 år som blogger om alt som faller meg inn. Kan hende det er noen som gjesteblogger også, men det merker dere. Sponsing eller spørsmål sendes til: liisaberntsenblogg.hotmail.com! Skal prøve å være flink til å sjekke hver dag. Legg meg gjerne til som venn!
Legg meg til som vennKategorier

Blogg / design / hair / hverdag / inspo / konkurranser / mote / outfit / photo / videoblogg / vurdering /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 /

Favoritter

Erica mk / Sophie Elise / Navn på linken / Navn på linken /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits